NOT: 1. Link kırıksa ALTERNATİF 2. linkten izleyiniz!
DİKKAT! ''utanmazturkler.com'' hariç hiçbir site-sayfa-grup bize ait değildir. İsim vs. hırsızlığı yapanlara prim vermeyiniz ve bunlar için bize ulaşmayınız. :)

Link Geçme ve Kırık Link Rehberi

Link Geçme ve Kırık Link Rehberi

Video linklerine ulaşmak için önce kısaltılmış linki geçmeniz gerekmektedir. Kısaltılmış linklerin çoğu aynı mantıkla çalışır. Robot değilim doğrulaması, açılan reklamlar ve sayfa içerisindeki ilerlemeniz gereken butonlar olarak işlev görürler. Çoğu internet kullanıcısı bunlara aşinadır ama bazı kişiler hala link geçme mantığını bilmemekte, internet ile ilgili bilgisiz kalmaktadır. Sayfanın en altında linklerin nasıl geçileceğine dair video ve görsel linkleri eklenmiştir.

AŞAĞIDAKİLERİ OKUMADAN VE UYGULAMADAN ”LİNK KIRIK” YAZMAYINIZ!
 
1. Tüm içeriklerde 2 veya 3 farklı alternatif player mevcuttur. ”Mutlaka” diğer iki linki de ayrı ayrı deneyin. Çoğu zaman biri kırıksa diğeri aktif oluyor.

2. Bazı zamanlar VPN veya reklam engelleyiciler yüzünden linkleri ve videoları açamayabilirsiniz. Linkleri Açamadığınız zaman bunları kapatıp tekrar deneyin. Linkleri kopyalayıp, VPN’siz alternatif bir tarayıcıdan açabilirsiniz ya da VPN uygulamasını kapatabilirsiniz.
▶Fark edilen üzere doodstream ve upstream domainleri TR’de engellidir. Bunlara ulaşamıyorsanız VPN ile açmayı deneyin.
▶Aylive, cpm.link gibi gibi kısaltmalar VPN ile açılmayabilir. Açmak istediğiniz linkleri yeni sekmede açılı tutunuz, sonra VPN ile işiniz bittiğinde kapatınız. Sekmelerdeki linklerin sayfasını yenileyerek geçiniz.
▶Reklam engelleyiciler ile linklerin %90’ı açılmayabilir, reklam engelleyici uygulamaları kesin olarak kapatmanız gerekmektedir.
▶Bazı kalitesiz VPN server’larını siteler engellemektedir. Doğrudan Banlandınız ekranı gelirse kaliteli VPN’ler kullanın veya hata alınca ülkeyi değiştirin.

3. Videoya ulaştınız ama donma, hata verme gibi durumlar varsa: sayfa yenileme, vpn kapatma gibi işlemleri uygulayın.

 
4. Turbobit gibi indirmeli linklerde video, indirmeden açılmaz. İndirmeniz gerekmektedir.

5. Tüm bunları yaptınız ama hala videoya erişemiyorsanız, lütfen içeriğin altına yorum olarak bildirin. Bazı zamanlar, kısaltma ve video sitelerinden kaynaklı geçici sorunlar olabilir. Bu yüzden karşılaştığınız sorunu tam olarak yazarsanız, durumun kimden kaynaklı olduğunu fark edebiliriz.

6. TR CPM’sinin düşüklüğü ve mecburi olarak VPN(sahte sanal adres) kullanımı gibi sebeplerden dolayı tüm bu linklerdeki gelir, sadece sitenin giderlerini karşılayacak kadar olmaktadır. Örneğin: 200 kişi bir linke tıklasa geçerli olan 2-3 gibi komik rakamlar olmaktadır. Reklamları eleştirmeden önce bu gerçeği de göz önüne alınız.

Utanmaz Türkler takipçilerine keyifli seyirler dileriz 😉

Yatay Butonlar
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm Yorumları Görüntüle
Başa dön tuşu
1
0
Fikirlerinizi Merak Ediyoruz, Yorum Yapın.x